3 Ekim 2010 Pazar

KAMERALI ROBOT UYGULAMALARI

Esneklik,hız ve hassasiyet
GÖRME TEKNOLOJİSİNDE UZMANLIK işimizin temel taşıdır. Pek çok çalışanımız profesyonel kariyerleri boyunca görme sistemlerimizin gelişimi üzerine çalışmıştır. Dünyanın en iyi sistemini geliştirme hedefi ile bir araya gelen bu ekip, robotlar klavuzluğunda uzmanlıklarını arttırmış ve hedefine ulaşmıştır.
Makinelerimizin kalbi, bünyemizde geliştirmiş olduğumuz görme sistemi olan özel kamera yazılımızdır. Müşterilerimizin büyük bir buluş olarak nitelendirdiği bu önemli uzmanlığımız, yeni iş parçalarının sisteme birkaç dakika içerisinde kolayca öğretilebilmesini sağlar. Bu sistemle çalışmak için görüntü işleme mühendisi olmak gerekmez. PickVision teknolojisi sayesinde kullanılan robot parmaklarına iş parçasını yakalayacağı noktalar sisteme basit bir şekilde öğretilir.
BİZİM TEKNOLOJİMİZ BİR DÖNÜM NOKTASIDIR, önceden yeni bir iş parçasıyla çalışmak için günler ya da haftalara ihtiyaç duyulurken, artık sadece birkaç dakikada bu işlem mümkündür! İş parçalarının pozisyonu kamera sistemiyle tanımlandığı için,  üretimde farklı iş parçaları arasında değişiklik durumunda artık hiçbir mekanik değişikliğe gereklilik duyulmamaktadır.
Görüş sistemi,robot ve parmaklar makine beslemenin hayati elemanları olduğu kadar aslında bizim makinelerimizin sadece birer parçalarıdır. Diğer bir deyişle-SVIA sadece bir görme tedarikçisi değildir. Fonksiyonelliği, esnekliği ve kullanıcı dostu üretimi hedef edinen,çok iyi test edilmiş güven veren makine tedarikçisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder