27 Eylül 2016 Salı

ABB Robotik Abb Robot Kol

ABB Robotik ABB Robot Kol
ABB Robotik
Projelerimizin çoğunda neden ABB Robotik ile çalışıyoruz ve neden ABB Robot kol kullanıyoruz? Aslında TARA Robotik Otomasyon olarak her türlü robot kol markası ile rahatlıkla proje yapabilecek bilgi ve donanıma sahibiz ama TARA Robotik olarak bizim için kalite, hızlı servis ve Türkiye’de yedek parça stoğu çok önemli konulardır, çünkü biz firma olarak her müşterimize abonemiz gözüyle bakıyoruz. Bir müşterimizin TARA Robotik Otomasyon’u tercih etmesinden sonra bize bağlı kalması ve bizleri kendi robotçusu olarak görmesi çok önemlidir. Müşterimizin sadakatini kazanmak için çok çalışmamız gerektiğinin de farkındayız. Pe ki müşteri sadakatini kazanmak için neler yapmalıyız?

1- 7/24 Tam Destek Servis Hizmeti

      Evet, robotlar mükemmel aletlerdir. Evet, robotlar kolay kolay arıza vermezler ancak bu hiç bir zaman vermeyecekleri anlamına da gelmez. Böyle bir durumda bize düşen gören, sorunu bir an önce çözmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmektir. TARA Robotik Otomasyon’un yetişmiş robot mühendisleri her türlü soruna müdahale edebilecek bilgi ve tecrübeye sahip olsa da robot kolunda daha önce karşılaşmadığımız bir sorun da oluşmuş alabilir. İşte bu gibi durumlarda robotu bize satan ana tedarikçi firmada en az bizim kadar istekli ve bilgili olmalıdır.  TARA Robotik Otomasyon olarak ABB Robotik ile çalışmamızın ve ABB Robot kolu ile proje yapmamızın en önemli sebebi ABB Robot Türkiye’nin yetkin mühendis kadrosudur. Bu kadro 7/24 bizlere destek olmak için hazır olarak beklemektedir. ABB Robotik 18 kişilik bu servis kadrosu ile bu işe ne kadar önem verdiğini ispatlamıştır. Bu servis kadrosu ile ABB Robotik bizlere güç ve güven vermektedir. Buradan bizleri destekleyen tüm ABB Robotik servis bölümü mühendislerine tekrar teşekkür etmek isteriz.

abb robot kol
ABB Robot Kol
2- Türkiye’de ABB Robotik Bünyesinde 
Yedek Parça Stoğunun Olması

     Bizim gibi robot kolu kullanarak proje yapan robot sistem entegratörü firmaların, robot kolu ile alakalı olarak her türlü parçayı Türkiye’de tutabilmesi oldukça ütopik bir meseledir. Ancak müşterilerimizin başına bir iş geldiğinde ise yedek parçanın acilen müşteriye ulaştırılması; endüstriyel robot kolun sorununun bir an önce giderilmesi ve robotun çalıştırılması da çok önemlidir. Bu bağlam da bize robotu sağlayan ana tedarikçi firmanın Türkiye’de böyle bir yatırama girmiş olması gerekmektedir. ABB Robot Türkiye memleketimize vermiş olduğu değeri bir kez daha göstermiş ve Türkiye’de böyle bir yatırımı gerçekleştirmiştir. ABB robot kolunun birçok yedek parçası Türkiye’de mevcut olup bizim elimizi güçlendirmektedir. 

3- Kaliteli Ürün, Kaliteli Robot Kol

       Her şeyden önce robot kolunun kalitesinin başta güçlü olması gerekmektedir. Dünyada, kalitesini ve rüştünü ispatlamış ABB markası ile çalışınca daha ürün kutusundan açılınca farkı hissetmeye başlıyorsunuz. Özellikle ağır şartlarda sorunsuzca çalışabilen ABB marka robotlar durmadan 7/24 çalışması ile ün salmış robotlardır. Türkiye’ye gelen ve yerleşik bir yer açan ilk robot imalatçısı olduğu için de Türkiye’de kurulu en çok robotu olan ve bilinirliği en fazla olan da yine ABB robot markası oluyor. Bu da satış pazarlama açısından bize katkı sağlıyor ve elimizi güçlendiriyor.
Bütün bu anlattıklarımın ışığı altında konuyu şöyle özetlersek:
Evet, TARA Robotik Otomasyon olarak, projelerimizde ABB Robot Türkiye ile çalışıyoruz ve ABB marka robot kol kullanıyoruz. Çünkü biz kaliteye önem veriyoruz. Müşterilerimize satış sonrası 7/24 tam destek veriyoruz. Müşterilerimizin robotları asla durmasın istiyoruz. Onlarda bu emiklerimizin karşılığında bizlerin abonesi olsun istiyoruz.
Sizde diğer kazanan müşterilerimiz gibi mantıklı bir yatırım yapmak istiyorsanız bizimle hızlıca irtibata geçebilirsiniz.



Siz zahmet etmeyin arayın, biz hemen gelelim!
Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen bizi hemen arayınız!
Emrah Hünerlitürkoğlu
Satış Müdürü
Elo ve Hab Mühendisi
info@tararobotik.com
0544 620 80 05





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder