1 Mayıs 2018 Salı

Vakumlu Unigripper Cam Kavanoz Palletizer Depalletizer Paletleme Robotu

Unigripper vakumlu gripper
Vakumlu Cam Kavanoz Palet Bozma Robotu
Tara Robotik Otomasyon tarafından devreye alınan bu sistemde ABB IRB 760 marka 450 kg taşıma kapasiteli yüksek hızlı paletleme robotu palletizer ve cam kavanozların bir sırasını bir kerede taşımaya yarayan vakumlu unigripper marka özel cam kavanoz taşıma gripperı ve yine vakumlu ara karton taşıma eli bulunmaktadır. Sistemde Şişecam dan gelen ve ahşap palet üstüne, ara kartonlar konularak dizilmiş olan boş cam kavanozlar; yüksek hızlı vakumlu palet bozma robotu depalletizer tarafından her seferde bir sırası olacak şekilde Unigripper marka vakumlu gripper ile alınarak konveyör bandının üstüne indirilmektedir. Sonrasında yine paletleme robotu palletizer aynı vakumlu gripperda bulunan diğer vakum petleri ile cam kavanozların altında bulunan ara kartonları almakta ve ara karton besleme ünitesinde biriktirmektedir. Bu sayede cam kavanozların palet bozma işlemi ABB IRB 760 marka robot ile otomatik olarak yapılmaktadır. Vakumlu palet bozma depalletizerın sistemimizin en büyük avantajı paletleme robotumuzun elinde unigripper marka vakumlu cam şişe kavanoz taşıma gripperı ile paletli ürünün bir sırasını bir kerede taşıdığı için aynı anda farklı ürünler ile çalışabiliyor olmasıdır. Devreye aldığımız bu cam kavanoz paletleme sisteminde robotumuzun palletizerımızın etrafında 3 farklı palet bölgesi bulunmaktadır. Bu sayede vakumlu palet bozma sistemimiz depalletizer ile 3 farklı ürünü aynı anda konveyör bandının üstüne indirebiliyoruz. 
Vakumlu Paletleme Robotu
Vakumlu Cam Kavanoz Palet Bozma 
Aynı anda da aralardaki karton sepratörleri de alarak karton separatörü bekletme istasyonuna götürüp atmaktadır. Vakumlu palet bozma robotumuzun depalletizerın en büyük özelliklerinden biride robotumuzun elinde sıra algılama sensörünün bulunmasıdır. Bu sensor vasıtası ile yükseklikleri farklı olan paletler robot tarafından önce sensor vasıtası ile algılanmaktadır. Bu sayede sistem ilk çalışmaya başladığında operatörlerin hiçbir ayar yapmasına gerek kalmamaktadır. Ayrıca oluşabilecek olası kazalarda engellenmektedir. Sistemimizde hem yükseklik algılama olduğundan hem de har çapta ürünü alan unigripper marka vakumlu gripper olduğundan hem de ara kartonları taşıyan ayrı bir gripper sistemi olduğundan dolayı palet bozma sistemimiz depalletizer oldukça senektir. Ayrıca vakumlu palet bozma robotumuz depalletizerın paletlenmiş cam kavanozların bir sırasını bir kerede taşıdığı için sistemimiz aşırı hızlı olmaktadır. 
unigripper vakumlu palet bozma robotu
Unigripper Vakumlu Cam Kavanoz Paletleme
Sizde bunun gibi operatörler için çok zor olan ve hız gerektiren hat sonu cam şişe kavanozlarınızın bir sırasını vakumlu unigripper marka gripper ile palet bozma depalletizer yada paletleme sistemi  için diğer kazanan müşterilerimiz gibi bizimle irtibata geçebilirsiniz. Vakumlu paletleme palletizer ve palet bozma depaletleme hakkında istediğiniz saatte yetkin mühendislerimiz sizleri hemen ziyaret edebilir ya da siz istediğiniz bir zamanda bizlere ziyarete gelebilirsiniz. Birlikte hatlarınızı ve tesisinizi gezebilir sizlere en uygun sistemi belirleyebiliriz. 7/24 servis hizmeti ile yanınızda olan Tara Robotik Otomasyon hat sonu yada hat başı vakumlu cam kavanoz paletleme yada depaletleme sistemlerinde akıllı ve karlı çözümleriyle yanınızda olmaya ve sizlere para kazandırmaya devam ediyor.

Ücretsiz keşif için bizi hemen ARAYABİLİRSİNİZ!
Emrah HÜNERLİTÜRKOĞLU
Satış MÜDÜRÜ
0544 620 80 05



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder