15 Eylül 2020 Salı

 

BARDAK SU KARTON KOLİ PALETLEME ROBOTU PALLETIZER
Bardak Su Koli Paletleme Robotu

       TARA ROBOTİK OTOMASYON tarafından devreye alınan bardak su karton koli paletleme robotu palletizer sisteminde 1 adet ABB marka yüksek hız paletleme robotu ile 1 adet FANUC marka yüksek hız robot kol kullanılmıştır. İki farklı hattan gelen bardak su karton kolileri TARA Robotik Otomasyon mühendisleri tarafından özel olarak geliştirilen modüler bantlı gruplama konveyörleri vasıtası ile gruplanmaktadır. Sonrasında ABB ve FANUC robot kollarımız gruplanan bu karton su kolilerini alarak ahşap paletin üstüne otomatik olarak bir palletizer gibi paletlemektedir. TARA Robotik Otomasyon mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan ve imal edilen robot elleri sayesinde ayrıca robotlarımız kendi paletlerini ve katlar arası ara sparatörlerini de kendileri taşıyabilmektedir.  

ABB FANUC Palletizer Lantech streç
ABB Fanuc Koli Palletizer
    Karton koliler ile dolan ahşap paletler shuttle konveyörler vasıtası ile hattan otomatik olarak alınmakta ve Lantech marka tam otomatik streç sarma makinesine gönderilmektedir. Burada otomatik olarak streçlenen bardak su kolileri yine konveyörler vasıtası ile hat dışarısına çıkartılmaktadır.

BAŞLAMAYA HAZIR MISINIZ? 

TARA ROBOTİK OTOMASYON standartlaştırdığı ve özel olarak tasarlayıp imal ettiği bunun gibi karton koli bardak su paletleme robot otomasyon sistemleri ve akıllı palletizer çözümleri ile küçük ve orta ölçekli şirketler KOBİLER için otomasyonu hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor. Tüm bardak su karton koli paletleme robot kolu palletizer otomasyon sistemlerimize uygun maliyetle hemen şimdi ulaşabilirsiniz! 

emrah@tararobotik.com – 0544 620 80 05 


#ABB #FANUC #Palletizer #Lantech #RobotKol

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder