2 Ocak 2014 Perşembe

Damacana Paletleme Uygulamaları


alt

     19lt. depozitolu damacanaların yüksek kapasite ile paletlenmesi için damacana paletleme robotu bu güne kadar geliştirilmiş en iyi ve etkili sistemdir. Damacanalar ister palet üzerine paletlensin ister rack lara veya viol lere paletlensin esnek üretime izin veren robotlar ile her türlü ihtiyaca cevap vermek hem kolay hem de kısa bir süre almaktadır.
Robot Hem Damacana Yıkama Hattında hem de Damacana Dolumdan Sonra Kullanılabilir
     Damacana paletleme robotlarının en büyük avantajı aynı robotu hem depaletlemede hem de paletlemede kullanılabilir olmasıdır. Örneğin robotlar damacanaların rack'lerden alınıp yıkama hattına verilmesi ve dolumdan sonra da tekrar rack'lere yüklenmesi işlemleri gerçekleştirilmektedir.
Çok Daha Kısa Süre Sürede Çok Daha Fazla Damacana   
     Damacana paletleme robotlarının en büyük avantajı bir seferde 16 adet damacanaya kadar ürünü taşıyabilme kapasitesine sahip olmasıdır. Bu sayede kapasitemiz oldukça artmakta ve birim zamanda paletlenen ve depaletlenen damacana adeti artmaktadır.
Özel Damacana Taşıma Eli
     Tara Robotik Otomasyon tarafından geliştirilen özel damacana taşıma eli ( damacana gripperı) sayesinde robot hem damacanalarını taşımakta hem de violleri, tahta paletleri, yada ara kartonları serebilmektedir. Anahtar teslim çözüm olarak kurulan sistemlerde boş palet istasyonları, ara karton haznesi , damacana düzenleme ve gruplama sistemi ve çevre korumaları yer almaktadır. Böylece tek bir damacana paletleme taşıma robotu ile bir çok iş yapılabilmektedir.
Operatör için Çok Zor ve Tehlikeli Bir İş
     Damacana taşıma paletleme robotu için çok kolay olabilir. İnsan sağlığını olumsuz etkileyen ağır yük taşıma gibi operasyonlar robotlarla çok kolay bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca palet devirme gibi iş kazalarının da ve işçi yaralanmalarının da önüne geçilmektedir. Damacana paletleme otomasyonu ile birlikte, insana ihtiyaç duymadan sistem tam otomatik olarak çalışabilmektedir.
Anahtar Teslim Damacana Paletleme ve Depaletleme Otomasyonu
    Tara Robotik Otomasyonun geliştirmiş olduğu anahtar teslim sistem çözümleri ile damacanaların yıkama hattına girişine ve paletlerin bozulmasından itibaren; damacanaların dolumu, tekrar paletlenmesi, en son streçlenmesine kadar tüm aşamaları insansız damacana paletleme taşıma robotu ile yapabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder