18 Aralık 2015 Cuma

YAPI KiMYASALLARI PALETLEME ROBOTU

Robotlu yapı kimyasalları paletleme sistemi
Yapı Kimyasalları Paletleme Robotu
Tara Robotik Otomasyon olarak özellikle yapı kimyasalları paletleme robotu konusunda oldukça fazla tecrübeye sahibiz. Bu bağlamda robotlu yapı kimyasalları paletleme otomasyonu olarak aşağı yukarı kurulmuş 30 a yakın robotumuz mevcut yapı kimyasalları tesislerinde hali hazırda çalışmaktadır. 25 kg ve 50 kg yapı kimyasalları torbaları robot tarafından alınarak paletlere otomatik olarak rahatlıkla dizilebilmektedir. Kurulmuş olan torba paletleme otomasyonlarımızın çalışma prensibini kısaca açıklamam gerekirse: 
  • Dolum makinesinden çıkan torbalar konveyörler yardımıyla hattın sonuna kadar otomatik olarak getirilir
  • Hattın sonuna yapacağımız ve yapı kimyasalları torbalarını almamıza yarayacak olan robot elimizin içine girebileceği rulolu konveyörümüze torbalar getirilir
  • Tara Robotik Otomasyon tarafından özel olarak tasarlanan ve imal edilen yapı kimyasalları torbalarını taşımaya yarayan robot eli torbayı alır
  • Yeni Tara Robotik Otomasyon tarafından özel olarak tasarlanan yapı kimyasalları torbalarını taşımaya yarayan özel torba taşıma robot eli torbaların daha güzel görünmesi için üstten ve yanlardan basarak torbaları ütüler
  • Yapı kimyasalları paletleme robotu daha önceden tanımlanmış olan bilgi ile paleti sizin istemiş olduğunuz şekilde örer
Bu sayede hiç bir sorun ve geçikme olmadan torbalar robot tarafından otomatik olarak paletlere dizilmiş olur. Biz paletleme robotu olarak dünyanın en hızlı paletleme robotu olan ve tozlu zor şartlarda çalışmak için özel olarak geliştirilmiş ABB marka 110 kg taşıma kapasitesi olan IRB 460 tipi robotu kullanıyoruz. Oldukça hızlı ve dayanıklı olan bu robotumuz ile sorunsuzca sistemlerimizi kurabiliyoruz. 
Torba taşıma gripper
Torba Taşıma Özel Robot Eli Gripper

Yapı Kimyasalları Paletleme Robotu Kullanmanın Faydaları

  1. Yapı kimyasalları paletleme robotumuz oldukça hızlı olduğu için paletleme konusunda hız sıkıntınız artık kalmayacaktır!
  2. Yapı kimyasalları paletleme robotumuz oldukça kompakt bir yapıya sahip olduğu için fabrikanızda çok az yer kaplayacaktır!
  3. Özellikle işçi arkadaşlarımız için zor olan ve külfet diye adlandırılan bu işlerde işçi bulmak oldukça zordur. Robot ise izin almayan, hastalanmayan, sıkıntı çıkarmayan tek ve sadık elemandır.
ROBOTLU YAPI KİMYASALLARI PALETLEME
Yapı Kimyasalları Paletleme Robotu
Tara Robotik Otomasyon olarak yapı kimyasalları paletleme robotu bizim için çok önemli bir otomasyon olarak yer almaktadır. Sizleri ziyaret etmek ücretsiz keşif yaparak neler yapacağımızı konuşmak isteriz. Yandaki resimde de görebileceğiniz gibi sizleri memnun müşterilerimizin arasına katabiliriz. Lütfen bizi çaya çağırın yada lütfen bize çaya gelin. İletişim bilgilerimiz. 


Lütfen yapmış olduğumuz diğer uygulamaların videolarını da inceleyiniz!

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder