23 Mayıs 2024 Perşembe

TARA ROBOTİK OTOMASYONDAN BİR YENİLİK DAHA! ARTIK TEK ROBOTLA 1100 Torba / Saat HIZLARA ÇIKMAK MÜMKÜN!

 

    Tara Robotik Otomasyon gururla sunar. Tasarım mühendislerimizin özel olarak geliştirmiş olduğu çift kafalı torba taşıma gripper sistemimiz sayesinde KUKA KR 120 PA yüksek hızlı, uzun kollu torba paletleme robotumuz 1100 Torba / Saat hızlarına kadar rahatlıkla çıkmaktadır. Kuka marka torba çuval paletleme robotumuz bir seferde 2 adet torbayı, çuvalı aynı anda konveyörden alarak hatta bıraktığı için paletleme robot sistemimiz oldukça hızlı çalışmaktadır. Ayrıca robotumuzun hızı arttırılsın diye birde Kuka Kr 120 robotumuz konveyör üstüne yerleştirilmiş ve robotumuzun dönüş hızı azaltılmıştır. Robot kolumuzu konveyörün üstüne alındığımız için sistemimiz ayrıca fabrika içerisinde de az yer kaplamıştır. Bunların yanında tasarlamış olduğumuz konveyör sistemimizde torbalar arka arkaya hizalanabildiği için robotumuzda bir seferde iki torbayı taşıyabilmektedir.   
        Sistemimizde yer alan en önemli özelliklerden biri de gelen torbalar ütüleme konveyöründen geçtiği için torbaların şekli daha düzgün olmakta ve böylece paletleme kalitesi de artmaktadır. Ayrıca özel olarak tasarlanıp imal edilen torba çuval taşıma robot elimiz yani grriper torbaya yandan ve üstten bastığı için robot elimizde bu sayede torbaya daha iyi bir şekil vermektedir. Bütün bunların yanında torbanın taşındığı konveyörümüz kare rulolu konveyör olduğu için de torbamız, çuvalımız hattan gelirken sallanarak yayılmakta ve iyi bir yerleşim olmaktadır.

  SİZDE TIPKI BU SİSTEMDE OLDUĞU GİBİ TORBALARINIZI ÇUVALLARINIZI KUKA MARKA YÜKSEK HIZLI ÖZEL KUKA KR 120 R3200 PA PALETLEME ROBOT KOLU KULLANARAK PALET ÜSTÜNE OTOMATİK OLARAK İSTİFLEMEK PALETLEMEK İSTERSENİZ LÜTFEN HİÇ ZAMAN KAYBETMEYİN VE BİZİ HEMEN ŞİMDİ ARAYIN!


Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçin! 
ÜCRETSİZ ZİYARET ve KEŞİF İÇİN 
emrah@tararobotik.com – 0544 620 80 05 

#kuka #istifleme #paletleme #gripper #PaletlemeRobotu #TaraRobotik




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder