27 Ağustos 2015 Perşembe

TARA ROBOTİK' in Kalitesi Belgelenmiş Oldu! ISO 9001:2008 Kalite Belgesi Alındı.

ISO 9001:2008 kalite belgesi
Tara Robotik ISO-9001:2008 Kalite Belgesi
TARA ROBOTİK’ in Kalite ve Müşteri Memnuniyetine Verdiği Önem Bir Kez Daha Belgelendi!

Müşterilerine daha kaliteli bir hizmet sunarak memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmak için sürekli yeni çalışmalar yürüten, yatırımlar ve projeler geliştiren TARA ROBOTİK’ in, kalite ve müşteri memnuniyeti çalışmaları belgelendi. TARA ROBOTİK, UNIVERSAL CERTIFICATION belgelendirme kuruluşu tarafından gerçekleştirilen denetim sürecini başarıyla tamamlayarak, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini almaya hak kazandı.
   Müşteri memnuniyetini ve sunduğu hizmetin kalitesini geliştirmek için sürekli çalışmalar yürüten TARA ROBOTİK, bu çalışmalarını yeni aldığı belgeyle bir kez daha perçinledi. Kurumsal yönetimi güçlendirmek ve müşterilere sunulan hizmetin kalite standartlarını daha da ileri taşımak için 2015 yılında süreç iyileştirme çalışmalarına verilen ağırlık daha da artırıldı ve yeniden yapılandırıldı. Bu kapsamda müşteri geribildirimlerini kendisi için iyileştirme fırsatı olarak gören TARA ROBOTİK, müşterilerinin kolaylıkla geribildirimlerini iletebilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli iletişim kanalları oluşturdu.


TARA ROBOTİK müşteri odaklı yönetim anlayışı çerçevesinde kalitesini ve sunduğu hizmetleri daha da ileriye götürmeye ilk günkü heyecanıyla devam edecek...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder