26 Nisan 2016 Salı

Yapı Kimyasalları Torba Paletleme Robotu

YAPI KİMYASALLARI, KALSİT, KİREÇ, ÇİMENTO ÜRETEN FİRMALAR İÇİN TORBA ÇUVAL PALETLEME ROBOTLARI

Uzun yıllardan beri Tara Robotik Otomasyon olarak şöyle bir yol izledik: Her uygulamayı yapan, her şeyden yarım anlayan bir firma olmak yerine; belli konularda uzmanlaşmış fakat yaptığı işte en iyisi olan bir firma olmak istedik. Gelmiş olduğumuz şu son noktada amacımıza ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Artık paketleme paletleme ve makine besleme robotları denince akla ilk gelen firma Tara Robotik Otomasyon olmaktadır. Ne mutlu bizlere!

Türkiye’de torba çuval paletleme konusunda en çok referansa biz sahibiz!

Yapı kimyasalları, kireç, kalsit, çimento torbalarının robotla otomatik olarak paletlenmesi konusunda Türkiye’de değişik illerde kurulmuş 30 adet robotumuz, mevcut tesislerde hali hazırda sorunsuzca çalışmaktadır. Başlangıçta robota çekince ile bakan yatırımcılarımız; elde ettikleri kısa amortismanlar sayesinde memnun kaldılar ve arkadaşlarına önerdiler. Böylece torba paletleme robotu giderek yaygınlaştı ve artık olmazsa olmaz bir hal aldı.   

25 kg, 35 kg ve 50 kg yapı kimyasalları torbaları robot tarafından alınarak paletlere otomatik olarak rahatlıkla dizilebilmektedir!

Kurulmuş olan torba paletleme otomasyonlarımızın çalışma prensibini kısaca açıklamam gerekirse:

·       Dolum makinesinden çıkan torbalar konveyörler yardımıyla hattın sonuna kadar otomatik olarak getirilir
·       Hattın sonuna yapacağımız ve yapı kimyasalları torbalarını almamıza yarayacak olan robot elimizin içine girebileceği rulolu konveyörümüze torbalar getirilir
·       Tara Robotik Otomasyon tarafından özel olarak tasarlanan ve imal edilen yapı kimyasalları torbalarını taşımaya yarayan robot eli torbayı alır
·       Yeni Tara Robotik Otomasyon tarafından özel olarak tasarlanan yapı kimyasalları torbalarını taşımaya yarayan özel torba taşıma robot eli torbaların daha güzel görünmesi için üstten ve yanlardan basarak torbaları ütüler
·       Yapı kimyasalları paletleme robotu daha önceden tanımlanmış olan bilgi ile paleti sizin istemiş olduğunuz şekilde örer

Bu sayede hiç bir sorun ve geçikme olmadan torbalar robot tarafından otomatik olarak paletlere dizilmiş olur.

Biz Dünyanın En hızlı Paletleme Robotu Olan ABB Marka Robot Kullanıyoruz!

Biz paletleme robotu olarak dünyanın en hızlı paletleme robotu olan ve tozlu, zor şartlarda çalışmak için özel olarak geliştirilmiş ABB marka 110 kg taşıma kapasitesi olan IRB 460 tipi robotu kullanıyoruz. Oldukça hızlı ve dayanıklı olan bu robotumuz ile sorunsuzca sistemlerimizi kurabiliyoruz. ABB marka robot kullanmanın bizim için bir faydası da yerleşik olarak servis ağının çok kuvvetli olmasından kaynaklanıyor. Türk mühendislerden kurulu ve Türkçe konuşan bu servis ağı sayesinde, robotlarımıza çok hızlı bir şekilde servis desteği verebiliyoruz. Buda bizi diğer robot firmalarından ayıran en önemli üstünlüğümüz oluyor.
  
Çuval Taşıma Robot Eli Robot Gripperı Çok Önemli!

            Robotlar mükemmel makinelerdir. Bu makinelerin sorunsuz çalışması için de diğer ekipmanlarında aynı kalitede ve standartta olması şarttır. Bu bağlamda saatte 700 kere açılıp kapanan robot elinin sorunsuz çalışması çok önemlidir. Tamimiyle Tara Robotik Otomasyon tasarımı olan torba taşıma gripperımız ile gelmiş olduğumuz şu son noktada, kaliteyi yakaladığımıza inanıyoruz. El için kullandığımız pistonlardan, sensörlere, rulmanlara kadar artık standartlaştırdığımız ürünlerimizle, sorunsuzca bir kurulum gerçekleştirebiliyoruz. Ayrıca ayarlı olan bu el yapımız ile birlikte 25 kg, 50 kg torbaları bile aynı anda taşıyabiliyoruz. Bu esneklikte bize üstünlük sağlıyor ve kalitemizi arttırıyor.

Yapı Kimyasalları, Kalsit, Kireç ve Çimento Torba Paletleme Robotu Kullanmanın Faydaları

·       Yapı kimyasalları paletleme robotumuz oldukça hızlı olduğu için paletleme konusunda hız sıkıntınız artık kalmayacaktır!
·       Yapı kimyasalları paletleme robotumuz oldukça kompakt bir yapıya sahip olduğu için fabrikanızda çok az yer kaplayacaktır!
·       Özellikle işçi arkadaşlarımız için zor olan ve külfet diye adlandırılan bu işlerde işçi bulmak oldukça zordur. Robot ise izin almayan, hastalanmayan, sıkıntı çıkarmayan tek ve sadık elemandır.
·       Robotun bakım maliyeti ve sarf malzeme giderleri oldukça düşüktür.
·       Robotumuzun kullanım giderleri ve fabrikaya yükü oldukça düşüktür.
·       Ortalama olarak amortisman süresi 1,5 yıl ile 2,5 yıl arasında değişmektedir. Bu süre yatırımcısı için oldukça makul bir süredir.

Sizleri Ziyaret Etmek İsteriz

Bütün bu anlattıklarımın ışığı altında şunu söylemek isterim ki Tara Robotik Otomasyon olarak yapı kimyasalları, kireç, kalsit ve çimento torbalarının paletlemesi konusu, bizim için çok önemli bir otomasyon dalı olarak yer almaktadır. Bu konu hakkında araştırma geliştirme çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Gelmiş olduğumuz şu son noktada, en uygun fiyata en iyi sistemi kurduğumuzu rahatlıkla iddia edebiliriz. Her proje bizim için ayrı ayrı çok kıymetli ve değerlidir. Sizleri ziyaret etmek ücretsiz keşif yaparak neler yapacağımızı konuşmak isteriz. Sizleri de memnun müşterilerimizin arasına katmak bizleri mutlu edecektir. Lütfen bizi çaya çağırın yada lütfen bizlere çaya gelin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder