30 Temmuz 2018 Pazartesi

Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme Otomatik Palet Verme Makinesi

Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme
Robotlu Yapı Kimyasalları Paletleme Robotu

Yapı kimyasalları torba paletleme sistemi için devreye alınan bu sistemde yüksek hızlı ABB IRB 460 marka torba paletleme robotu kullanılmıştır. Yapı kimyasalları torbaları konveyörden otomatik olarak paletleme robotu vasıtası ile alınır. Sonrasında otomatik palet verme makinesinden hatta bir adet yeni bir ahşap palet verilir. Yüksek hızlı paletleme robotumuz özel torba taşıma gripperı ile konveyör üzerinden yapı kimyasalları torbasını alır ve sizin istediğiniz patern doğrultusunda palete dizer. Sonrasında ürünle doldurulan ahşap palet otomatik olarak rulolu ahşap palet taşıma konveyörleri ile hat sonuna kadar çıkartılır.
otomatik palet verme
Otomatik Palet Verme Makinesi
Yeni ahşap palet ise yeniden otomatik palet verme makinesi ile hatta otomatik olarak verilir. Bu şekilde robotumuz sürekli bir döngü halinde çalışmaya devam eder. Otomatik palet verme makinemize 10 adet ahşap palet bir kerede yüklenebilmektedir. Otomatik palet verme makinemiz haznesinde ahşap palet azalınca ses ve uyarı vererek operatörü uyarmakta ve hattın durmasını engellemektedir. 

Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme sistemin ABB IRB 460 marka yüksek hızlı paletleme robotu kullanıldığı için robotumuz dakikada 11 yapı kimyasalları torbasını alarak palete dizebilmektedir.  Sizde bunun gibi operatörler için çok zor olan ve hız gerektiren hat sonu Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme sistemi için diğer kazanan müşterilerimiz gibi bizimle irtibata geçebilirsiniz. Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme hakkında istediğiniz saatte yetkin mühendislerimiz sizleri hemen ziyaret edebilir ya da siz istediğiniz bir zamanda bizlere ziyarete gelebilirsiniz. Birlikte hatlarınızı ve tesisinizi gezebilir sizlere en uygun sistemi belirleyebiliriz. 7/24 servis hizmeti ile yanınızda olan Tara Robotik Otomasyon hat sonu Yapı Kimyasalları Robotlu Paletleme sistemlerinde akıllı ve karlı çözümleriyle yanınızda olmaya ve sizlere para kazandırmaya devam ediyor.

Ücretsiz keşif için bizi hemen ARAYABİLİRSİNİZ!
Emrah HÜNERLİTÜRKOĞLU
Satış MÜDÜRÜ
0544 620 80 05

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder