14 Ağustos 2018 Salı

Koli Paletleme Robotu Palletizer

palet taşıma gripper
Ahşap Palet Taşıma Robot Eli
Tara Robotik Otomasyon tarafından ABB IRB 460 marka yüksek hızlı koli kutu paletleme robotu kullanılarak devreye alınan bu sistemde değişik boyuttaki karton koliler robot tarafından konveyörden Schmalz marka vakumlu sünger gripper ile alınarak ahşap palete otomatik olarak dizilmekte paletlenmektedir. Karton koli paletleme robotumuzun karton kolileri palete şu işlemlerden geçirdikten sonra otomatik olarak dizmektedir:

Karton Koli Paletlme Robotu
Özel Transpalet Konveyörü
  1. İçine ürün konan koliler ağızları açık bir şekilde hatta ilerlemektedir.
  2. Sonrasında koliler konveyör üstünde geçerken otomatik olarak  Checkweigher tartım konveyörü vasıtası ile tartılmakta +/- 5 gr hassasiyetle ile ağırlığı kontrol edilmektedir.
  3. Ağırlığı uygun olan koliler konveyörler vasıtası ile ilerlemekte uygun olmayanlar ise otomatik olarak reject konveyörüne bir piston ile atılmaktadır.
  4. Ağırlık bilgisi ile birlikte otomatik yaz yapıştır bir etiket makinesi koli geçerken etiketini barkodunu otomatik olarak koliye yapıştırmaktadır.
  5. Bu arada robotumuz ahşap paletini alarak paletleme yapacağı bölgeye özel gripperı ile bırakmaktadır. 
  6. Ahşap palet konveyör üstünde otomatik olarak sıfırlanmaktadır.
  7. Koli kutu taşıma robotumuz vakumlu sünger gripper ile işlemleri biten karton koliyi alarak ahşap palete müşterimizin istediği patern doğrultusunda dizmektedir. 
  8. Koliler ile işleme biten ahşap paletler hatta otomatik olarak ilerleyerek otomatik streç makinesine gelirler.
  9. Son olarak Atlanta marka streç makinesi ile otomatik olarak streçlenen karton koliler hat sonunda bulunan yere sıfır yapılan özel bir traspalet ile ürün almaya yarayan konveyörden operatör vasıtası ile alınmaktadır. 
karton koli paletleme robotu
Karton koli Paletleme Robotu

Tüm bu işlemler karton koli kutu paletleme robotumuz tarafından otomatik olarak yapılmaktadır. Sizde bunun gibi operatörler için çok zor olan ve hız gerektiren hat sonu karton koli kutu paletizer robotu otomatik olarak paletleme robotu kullanarak palete dizme projeleriniz için diğer kazanan müşterilerimiz gibi bizimle irtibata geçebilirsiniz. karton koli kutu paletizer robotu hakkında istediğiniz saatte yetkin mühendislerimiz sizleri hemen ziyaret edebilir ya da siz istediğiniz bir zamanda bizlere ziyarete gelebilirsiniz. Birlikte hatlarınızı ve tesisinizi gezebilir sizlere en uygun sistemi belirleyebiliriz. 7/24 servis hizmeti ile yanınızda olan Tara Robotik Otomasyon hat sonu karton koli kutu paletizer robotu sistemlerinde akıllı ve karlı çözümleriyle yanınızda olmaya ve sizlere para kazandırmaya devam ediyor.
Ücretsiz keşif için bizi hemen ARAYABİLİRSİNİZ!
Emrah HÜNERLİTÜRKOĞLU
Satış MÜDÜRÜ
0544 620 80 05




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder