11 Ocak 2019 Cuma

CNC BESLEME İŞİNİZİ ( Metal ve Talaşlı İşleme ) ROBOT KOLU İLE OTOMATİKLEŞTİRİN

cnc makine besleme robotu
CNC Besleme Robotu
CNC TEZGAHLARINIZIN MAKİNENİZİN VERİMLİLİĞİNİ EN YÜKSEK DÜZEYE ÇIKARMAK, KALİTEYİ ARTTIRMAK, MALİYETLERİ DÜŞÜRMEK VE PERFORMANSI ARTTIRMAK İÇİN HEMEN BİR CNC BESLEME ROBOTU EDİNİN!
Operatörler için CNC makinesini veya tezgahını özellikle ağır iş parçaları söz konusu olduğunda beslemesi yaralanma riskine neden olabilir. Ayrıca makineyi robot kol ile beslemek hızı oldukça arttırır. Geliştirmiş olduğu özel çözümleri ile birlikte üretimlerini optimize etmek isteyen ve düşük yatırım maliyetleri ile kazançlarını arttırmak isteyen küçük işletmelere, elinden gelen tüm desteği sunan TARA Robotik Otomasyon; diğer kazanan ve kar eden müşterileri gibi sizleri de CNC besleme projelerinizde ABB robot kullanmaya davet ediyor. Uygun ödeme koşulları ve ekonomik çözümlerle sizlerde hemen robot kullanmaya başlayabilir ve rahatlayabilirsiniz. 

cnc tezgah besleme robotu
Tezgah Besleme Robotu
CNC Besleme Robotları – ABB Robotik Avantajları!

  • TARA Robotik Otomasyonun geliştirmiş olduğu sistemler birçok CNC besleme uygulamasında kullanılabilir. Yerden tasarruf sağlayan özel tasarımları ile CNC besleme robotumuz, hızlı bir şekilde tekrar programlanabilir, farklı makinelerle ya da birden çok CNC tezgahına aynı anda bakabilir.
  • CNC besleme robot kolu özellikle sık bir şekilde iş parçası değiştiren firmalarda CNC makinesinde işlenecek yeni iş parçaları için hızlıca ve kolayca tekrar programlanabilir. Böylece az adetli üretim yapan veya hızlıca bir uygulamadan diğerine geçiş yapan işletmelerde esneklik kazandırılır. 
  • Robot kollarımız CNC besleme işinde olduğu gibi çalışanları ergonomik açıdan elverişsiz ve sürekli tekrarlayan işlerden kurtarın. 
  • Makine besleme robotumuz olan ABB IRB ile elamanlarınızı daha önemli ve daha az tehlikeli işlere kullanabilirsiniz. 
  • TARA Robotik Otomasyon; standartlaştırdığı robot hücreleri, hızlı kurulum süreleri ve özel oluşturulan ekonomik çözümleri ile CNC besleme robotik otomasyonun sisteminin tüm avantajlarına hemen erişmenize sağlar. Hiç zaman kaybetmeden sizde bu ayrıcalığa HEMEN erişebilirsiniz.
  • ABB robot kullanarak hızlı ve hassas üretimle birlikte güvenilirlik ve kaliteyi de hemen şimdi arttırın.
BAŞLAMAYA HAZIR MISINIZ?

TARA Robotik Otomasyon standartlaştırdığı hücreleri ve akıllı çözümleri ile küçük ve orta ölçekli şirketler KOBİ için otomasyonu hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor. CNC Besleme robotlarına uygun maliyetle hemen şimdi ulaşabilirsiniz. 

CNC ROBOT TEKNOLOJİLERİNİ KULLANAN AŞAĞIDAKİ OTOMOTİV YAN SANAYİ FİRMASINDAKİ KURULU SİSTEMİMİZİN VİDEOSUNU İZLEBİLİRSİNİZ!


Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçiniz.
Emrah Hünerlitürkoğlu
Elo ve Hab Mühendisi
0544 620 80 05

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder