21 Şubat 2019 Perşembe

ROBOTiK MIG/MAG GAZALTI KAYNAK HUCRESi FRONUIS KAYNAK MAKiNESi

Robotik Kaynak Abb Robot
Robotik Kaynak Hücresi
TARA Robotik Otomasyon yüksek hızlı gazaltı kaynak robotu hücresini gururla sunar! 
ABB IRB 1520 ID kaynak robotu kullanılarak devreye alınan bu gazaltı kaynak hücresi sisteminde FRONUIS marka gazaltı kaynak makinesi ve 5 eksen B tipi özel yapım harici pozisyoner kullanılmıştır. İş parçaları TARA Robotik Otomasyon tarafından özel olarak imal edilen kaynak hücresinin ön tarafından operatör vasıtası ile yüklenmektedir. Sonrasında döner tabla vasıtası ile yüksek hızlı kaynak robotunun önüne gelen iş parçası FRONIUS kaynak makinesi tarafından kaynatılmakta ve tekrar dışarı çıkartılmaktadır. TARA Robotik Otomasyon mühendisleri tarafından özel olarak imal edilen kaynak kabini ile kaynak sırasında ortaya çıkan gazlar özel havalandırma sistemleri ile fabrika dışına atılmakta ve işçilerin sağlığı korunmaktadır.

ABB Kaynak Robotu
ABB Kaynak Robotu
MIG/MAG Gazaltı Kaynak Hücremizde otomatik torch temizleme ve otomatik BullsEye sistemi de bulunmaktadır. Bu sayede robotumuz hem kaynak torchunu otomatik olarak temizlemektedir hem de kalibrasyonunu otomatik olarak yapmaktadır. Sizde bu gibi hassasiyet ve tekrarlanabilirlik gerektiren yüksek hızlı Robotik MIG/MAG Gazaltı Kaynak Hücresi düşünüyorsanız 7/24 yanınızda olan Tara Robotik Otomasyon ekibi ile hemen görüşebilirsiniz.

BAŞLAMAYA HAZIR MISINIZ?

TARA Robotik Otomasyon standartlaştırdığı Robotik MIG/MAG Gazaltı Kaynak hücreleri ve akıllı çözümleri ile küçük ve orta ölçekli şirketler KOBİ için otomasyonu hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor. Tüm robotik kaynak otomasyon sistemlerimize uygun maliyetle hemen şimdi ulaşabilirsiniz. Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçin!

ÜCRETSİZ ZİYARET ve KEŞİF İÇİN 

emrah@tararobotik.com – 0544 620 80 05
Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçiniz.
Emrah Hünerlitürkoğlu
Satış Müdürü
Elo ve Hab Mühendisi
0544 620 80 05

1 yorum:

  1. SWEET TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY
    SWEET TINY TINY TINY TINY microtouch solo titanium TINY TINY chi titanium flat iron TINY TINY TINY TINY mens black titanium wedding bands TINY columbia titanium jacket TINY TINY TINY TINY TINY TINY iron titanium token TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY TINY

    YanıtlaSil