23 Nisan 2019 Salı

CNC BORU BÜKME VE LAZER KESİM MAKİNE BESLEME ROBOT OTOMASYONU - TARA ROBOTİK OTOMASYON

Boru Bukme Makinesi Besleme Robotu
Boru Bukme Lazer Kesim Makinesi Besleme Robotu 
TARA Robotik Otomasyon tarafından ABB IRB 6700 marka yüksek hız uzun kol CNC boru bükme lazer kesim makinesi çıkışı besleme robotu kullanılarak devreye alınan bu sistemde besleme robotumuz sırasıyla şu işlemleri yapmaktadır:
  • CNC boru bükme makinemizden çıkan borular makine besleme robotumuz tarafından özel olarak tasarlanan schunk marka gripper ile alınarak yerine yenisi yüklenir.
  • Sonrasında cnc boru bükme makinesinden alınan boru besleme robotumuz sayesinde boru doğrultma makinesine götürülür. Yine özel olarak tasarlanan boru taşıma gripperımız robotumuzun elinde çift olarak bulunduğu için robotumuz doğrultma fiktüründen iş parçasını alırken yerine yenisini yükler.
  • Bu seferde boru doğrultma makinesinden alınan borular yine ABB marka makine besleme robotumuz ile alınarak lazer kesim makinesine beslenir.
  • Lazerde otomatik olarak delinen borular besleme robot kolumuz ile alınarak bu sefer delik kontrol fikstürüne taşınır. Delik kontrol fikstüründe delikleri var - yok şeklinde kontrol edilen borular sorunlu ise bir kenara ABB robot kol iler atılır.
  • Eğer lazerde delinen, sonrasında kontrol edilen borularda sorun yok ise bu seferde robot kolumuz boruyu alarak TARA Robotik Otomasyon tarafından özel olarak imal edilmiş olan boru taşıma arabasına yüklenir. Tüm sistemin otomasyonu harici PLC sistemi sayesinde robot tarafından kontrol edilmektedir.  
Lazer Kesim Besleme Robot Kol
Lazer Kesim Besleme Robotu

Sizde bu gibi hassasiyet ve tekrarlanabilirlik gerektiren yüksek hızlı Robotik Servo CNC boru bükme makinesi ve lazer kesim makinesini besleme robotu olan ABB robot kol ile  makinelerinizi tam otomatik olarak beslemek istiyorsanız, 7/24 yanınızda olan Tara Robotik Otomasyon ekibi ile hemen görüşebilirsiniz.

BAŞLAMAYA HAZIR MISINIZ?

TARA Robotik Otomasyon standartlaştırdığı Robotik cnc boru bükme ve lazer kesim makinesi besleme robot otomasyonu sisteminde tam otomatik boru besleme hücreleri ve akıllı çözümleri ile küçük ve orta ölçekli şirketler KOBİ için otomasyonu hiç olmadığı kadar kolay hale getiriyor. Tüm robotik makine besleme sistemlerimize uygun maliyetle hemen şimdi ulaşabilirsiniz. 

Ücretsiz keşif ve daha fazlası için lütfen HEMEN BİZİMLE İRTİBATA geçin!
ÜCRETSİZ ZİYARET ve KEŞİF İÇİN 
emrah@tararobotik.com 
0544 620 80 05



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder